Webshop

           Webshop

Villkor


Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar från köptillfället, är du välkommen att returnera köpet och få pengar åter, om paketet är oöppnat. Du betalar bara för frakten till vårt lager.  Specialordrar, det vill säga om boken är signerad kan man inte lämna tillbaka boken. E-böcker är inte returneringsbara. Inte heller ljudböcker kan man returnera efter köp.

Bor du i ett land vi inte skickar till i dagsläget? Kontakta oss! Alla priser är inklusive moms baserat på respektive lands regler. Önskar du vara återförsäljare för våra böcker, finns alla titlar i varje lands databas för böcker för återförsäljare. För storbeställning ber vi er kontakta oss på vår mail. 

ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE FRAKT!

OM


Lange Forlag är ett erfaret familjeförlag med passion för böcker och historier. Vi kallas oss själva för ett exklusivt förlag där vi har valt att ha en mindre mängd utgivningstitlar per år, men med böcker med bredd och kvalitet. Vår vision är att ge ut böcker vi verkligen brinner för och samarbeta med författare långsiktigt. Det är vår stora passion! 


Vi älskar verkligen böcker och historia. Vi vill att alla ska ha tillgång till våra utgivna böcker och i alla olika former. Vill du ha någon av våra titlar i ditt lokala bibliotek? Be dem beställa dem åt dig och du kan läsa dem hemma i lugn och ro helt gratis. Vill du skriva en recension av någon av våra titlar? Kontakta oss och berätta mer. Vad du än funderar på, se till att kontakta oss så diskuterar vi saken!


Vill du bli återförsäljare för våra titlar? Våra böcker finns hos Bokinfo och Elib. 

DELIVERY

WORLD WIDE

Se villkor

 
 

LANGE FORLAG

We offer all You need to become an author.


Our Passion is languages, adventures, history, books, and stories. We help others become Authors. Our Promise is that we are here for you. Let's write together and make dreams come true.

Upcoming  Events


August 20, 2020

Book release: Pensionat Solvändan, Mattias Kvick


September 22, 2020

Book release: Nästan Friends, Daniel Sjöberg


October 2020

Book release: I vasatidens skugga, Magnus Rörström Pellgaard


November 2020

Book release: Simons äventyr, Christina HenricsonEmail: info@langeforlag.com


Phone: You need to book an appointment 


Copyright, Lange Forlag 2020. All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend