SWE Daniel Sjöberg

Daniel Sjöberg

Daniel Sjöberg, född i februari 1973, växte upp i Tyresö, utanför Stockholm. Han bor numera i Bromma, väster om Stockholm, med sin fru Susannah och deras fyraårige son Ellis. Skrivandet har alltid funnits där och blev naturligt nog också till ett yrke. Som journalist har Daniel jobbat för flera av de stora tidningarna, som Dagens Nyheter, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Det där med att skriva böcker har kommit och gått, men i samband med föräldraledigheten från uppdraget som fotbollskrönikör på Expressen, tog det för första gången rejäl fart. Under tio månader, de timmar sonen behagade sova middag, tillbringades den dyrbara tiden framför datorn.


Det blev ett och ett halvt manus innan det var dags att återvända till yrkeslivet, men vid det laget var bokdrömmen omöjlig att lägga åt sidan och skrivandet fortsatte.


Det tredje manuset på lika många år blev till berättelsen som fick namnet Nästan Friends, som kommer ut på Lange Förlag 2020. I och med detta besked har Daniel påbörjat sitt fjärde manus, hans första deckare.


När Daniel inte skriver eller jobbar är det familjen som har uppmärksamheten. Ja, och en och annan fotbollsmatch.

LANGE FORLAG

We offer all You need to become an author.


Our Passion is languages, adventures, history, books, and stories. We help others become Authors. Our Promise is that we are here for you. Let's write together and make dreams come true.

Upcoming  Events


 February 25, 2020

Book release: Printed version, Upp och Ner, Charlotte Hector


March 24, 2020

Book release: Printed version, Maskrosor och gula träskor, PC Nilsson


April 21, 2020

Book release: E-book version, Livet är en lek - på blodigt allvar, Jonas AppelgrenEmail: info@langeforlag.com


Phone: You need to book an appointment 


Copyright, Lange Forlag 2020. All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend