SWE Dö som jag dog

Dö som jag dog

Dö som jag dog, av Oskar Romell


November 2019


ISBN

Tryckt bok (kommer snart)

E-book: 978-87-93779-22-8

Audiobook: Ingen ännu

Språk: Svenska


"Dö som jag dog" är en skönlitterär skräckhistoria berättad i högt tempo med målet att läsaren ska sitta som på nålar och framkalla rysningar i hela kroppen.


Författaren Alex och hans fru Jenny är lyckligt gifta och har en femårig dotter tillsammans. De bor trångt i en liten tvårumslägenhet i stan. Alex har länge drömt om att flytta ut på landsbygden där han bott som barn. Men såväl ekonomin som utbudet är begränsat. En dag hittar Alex en annons i en lokaltidning om ett hus mitt ute i skogen som är till salu. Han får snabbt tag på mäklaren och gör sin livs affär när han lyckas köpa sitt drömhus för en billig peng.


Familjen flyttar in men Alex upptäcker snart att något inte står helt rätt till. Vem är kvinnan han ser stryka omkring utanför huset? Deras dotter börjar bete sig allt konstigare och kvinnans närvaro blir allt mer påtagligt. Vem är hon och vad har hänt tidigare i huset? En natt möter Alex kvinnan öga mot öga och allting blir plötsligt skrämmande uppenbart.


"Jag möttes av en blick. Samma blick jag sett på övervåningen för en stund sedan. Kritvita, blodsprängda ögon med svarta pupiller stora som ärtor. Av ren reflex tog jag två steg bakåt och ramlade. Till slut vek sig benen. Men jag var snabbt uppe igen och med hjälp av det pumpande adrenalinet i min kropp vred jag om nyckeln och slet upp dörren. Men utanför var det helt tomt. Allt såg ut precis som vanligt och det enda ljud man hörde var hur löven sakta gungade i vinden. Jag stängde dörren igen och lagom tills tankarna om galenskap åter hade hunnit etablera sig i mitt huvud hörde jag hur vattnet från duschen på övervåningen började rinna."


LANGE FORLAG

We offer all You need to become an author.


Our Passion is languages, adventures, history, books, and stories. We help others become Authors. Our Promise is that we are here for you. Let's write together and make dreams come true.

Upcoming  Events


 February 25, 2020

Book release: Printed version, Upp och Ner, Charlotte Hector


March 24, 2020

Book release: Printed version, Maskrosor och gula träskor, PC Nilsson


April 21, 2020

Book release: E-book version, Livet är en lek - på blodigt allvar, Jonas AppelgrenEmail: info@langeforlag.com


Phone: You need to book an appointment 


Copyright, Lange Forlag 2020. All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend